"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 9 de setembre del 2012

Creu de Sant Jordi pel president d'Extremadura ja!


Crec que el pintoresc president de la Comunitat Autònoma d'Extremadura s'ha guanyat amb escreix el reeconeixement del govern de Catalunya després de les diverses "floretes" que ha deixat anar envers els catalans i el nostre país. Cada vegada que aquest senyor parla dels catalans apareixen uns quants independentistes més, i amb els seus discursos està fent més per l'alliberament nacional que tots els nostres polítics junts.

Aquest senyor, que fa uns mesos, en els seu paper de macarra de discoteca, va amenaçar a l'alcalde Trias que "sitengcullong me lo dices a la cara" per uns comentaris justificadíssims de Trias al voltant de la conveniència de l'Ave per Extremadura, ahir s'hi va tornar a lluir al criticar que els catalans rebin l'ajuda de l'estat amb els diners dels extremenys i de la resta d'espanyols. Mira que podria haver dit coses contra els catalans, però precisament aquesta... N'hi ha per llogar-hi cadires. Després de més de trenta anys vivint de la moma i a costa dels nostres impostos, encara s'atreveix a dir que ara ens ajuden amb els seus calés!!! Veure per creure...

Jo proposo que quan siguem una nació normal i corrent, és a dir, lliure, es concedeixi al senyor Monago la màxima distinció nacional pels seus esforços i compromís amb la nació catalana i la seva gran ajuda en conscienciar al poble català de la necessitat de secessionar-nos. 

Ah! I potser cal permetre que a Extremadura l'IVA cultural es mantingui en el 13%, doncs d'aquesta manera encara hi haurà alguna esperança perquè extremenys com ara ell aprenguin a dir "si tens collons", o d'altres expressions de la nostra llengua, així com a no dir jilipollades cada dos per tres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada