"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 1 de setembre del 2014

Trencant registres. 9d8, 4d9f i 3d9f ahir a Sitges!!

9d8 ahir a Sitges (Foto: Castellística).

Gran exhibició ahir dels Minyons a la festa major de Sitges. L'endemà d'un Sant Fèlix per emmarcar amb 11 castells de "gamma extra", els Minyons ens vam voler sumar a la festa castellera del cap de setmana amb una nova exhibició de poder i força. Molt ben acompanyats pels amfitrions (5d7, 4d7p i 7d7) i pels Xiquets de reus (2d8f, 5d8 i 3d8), ahir la nostra colla va tornar a superar-se a sí mateixa completant la millor actuació (de la nostra colla) feta mai en aquesta localitat del Garraf, amb "gamma extra" inclòs: 9d8, 4d9f i 3d9f! Quasi res!!

A una setmana vista de la importantíssima actuació de la festa major de la ciutat veïna, Sabadell, ahir vam tornar a demostrar que quan la gent respon, podem fer grans coses. Que puguem igualar o superar la millor actuació de la nostra història a Sabadell (2d9fm, 3d9f, 4d9f, pd7fc l'any 2000), dependrà en gran mesura de la resposta de tothom als assaigs d'aquesta setmana (dilluns, dijous i divendres). Fa 13 anys (2d9fm 2001) que Sabadell no veu un "gamma extra" dels Minyons, i ja toca. És més, en els darrers anys, per a o per b, no hem pogut oferir un repertori de castells a l'alçada del que aquesta plaça es mereix, i ja és hora que ens rescabalem.

Va, que ja només ens queden 3 gammes extres (segons els entesos en puntuacions) per igualar el millor registre d'aquests castells en una temporada (11 l'any 2001)!!! Aquest any ho petem!!! Som-hiiii!!!