"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 1 d’octubre del 2015

Se'n va un dels més grans: Siarhei Rutenka.


























El Barça d'handbol ha fet oficial la marxa del jugador bielorús de 34 anys, Siarhei Rutenka, a la lliga del Qatar, després de 7 temporades vestint de blaugrana. En aquests anys, el jugador bielorús ha aconseguit un total de 25 títols, entre els quals 2 eurolligues i 5 lligues Asobal. Enguany el jugador ja no tenia els minuts de joc que desitjava, i ha preferit fer les maletes a un equip on tindrà més protagonisme.

Rutenka va arribar al Barça l'estiu del 2009 procedent del màxim rival blaugrana en aquells moments, el Ciudad Real. Va convertir-se ràpidament en líder de l'equip, passant en pocs mesos de jugador rival odiat a jugador de la casa molt estimat, sobretot per la seva naturalesa competitiva i la seva exquisida qualitat tècnica i tàctica, a banda d'una força extraordinària, que el permetia ocupar diverses posicions a la pista, inclosa la de pivot.

Amb Rutenka marxa un dels millors jugadors d'handbol de tots els temps, difícilment substituible degut a les seves característiques individuals. Segur que el trobarem a faltar.