"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 30 de gener del 2017

Gales abominables.

Nit de Castells organitzada per la Revista Castells a Valls.

Premis Gaudí organitzat per l'Acadèmia de Cinema Català.



















































No m'agraden les gales. La fastuositat i la pompa mai han anat amb la meva persona. Trobo que els reconeixements individuals en accions col·lectives no tenen cap sentit. L'objectivitat no existeix. M'agradaria que la meva colla deixés d'assistir a aquests esdeveniments fútils i de propaganda aliena. I de pas, que no entri al joc de les felicitacions públiques (Twitter) dels premiats. Felicitar a les colles pels èxits castellers és una cosa. Felicitar uns premis banals i allunyats de l'esperit de la nostra activitat és una cosa innecessària.

4 comentaris:

  1. Tot forma part dels interessos publicitaris. A mi tampoc no m'agrada gaire la gala dels Gaudí, però potser són necessaris, ja que tots els altres també ho fan: Òscars, Lleons, Conchas, Ossos, Goyas...

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que haurien de fer és gastar menys calés en gales d'aquest tipus i invertir-los en projectes interessants i de qualitat. I apostar definitivament pel cinema en català, i qui rodi en altres idiomes que vagi a buscar ajudes a un altre lloc. Com a mínim fins que estiguem en igualtat de condicions pel que fa a a la producció de pel·lícules en català i en altres llengües.

      Elimina
  2. T’anava a entregar el premi al millor blog però veient que no t’agraden els premis...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home Sr. Pons... sóc un home de principis, però si no t'agraden sempre els puc canviar... Quin era l'import del premi??

      Elimina