"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 23 de gener del 2017

Mitja Marató de Terrassa.

El vencedor Carles Castillejo.

Ahir es va disputar la 18a Mitja Marató de Terrassa en una jornada freda i ventosa que devia fer, si cap, més difícil i dura la competició. El guanyador, per segon any consecutiu, va ser l'atleta de Rubí Carles Castillejo amb un temps de 1:07'07, lluny del seu millor registre i rècord de la cursa (1:03'30). Enguany la Mitja ha comptat amb la participació d'alguns destacadíssims atletes ja retirats de l'alta competició com el vitorià Martin Fiz o el sorià Abel Anton, ambdós campions del món de marató. També va tornar a córrer a Terrassa després d'uns quants anys absent, el millor atleta local de tots els temps, Jaume Leiva, que va classificar-se en tercera posició.