"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 10 de gener del 2017

Un any amb Puigdemont.





















Avui es compleix un any exacte de la investidura de Carles Puigdemont com a President de la Generalitat, 130è de la història de la nostra nació.

Malgrat que em considero adversari de la ideologia (socio-econòmica) que representa el seu partit (PdCat), he de reconèixer que la figura de Puigdemont ha estat força balsàmica de cara a aconseguir una mínima cohesió de tots els agents favorables al procés independentista, amb la seva coherència i la consistència del seu discurs.

A l'arribar va deixar clar que el seu mandat tenia data de caducitat (18 mesos), ja que el seu propòsit era portar a la ciutadania catalana a les urnes a la primavera del 2017. Fa uns dies en una entrevista a la cadena SER es reafirmava en aquest sentit i confirmava que no es veia com a President de la Generalitat l'any 2018.

Avui el President ha celebrat el primer aniversari al càrrec amb el següent tuït:

"Complir el compromís és la millor manera de correspondre a l'immens honor que em va fer el Parlament avui fa un any. A fons i fins al final!"

Endavant les atxes!!!

4 comentaris:

  1. Com diuen els Manel: "Tenim una oportunitat... a veure què en fem!"

    ResponElimina
  2. No sé com acabarà, si el poble de Catalunya voldrà la independència o no, però demostrem-nos, com a mínim, que som sobirans!!! Serem el que voldrem.

    ResponElimina
  3. Una altra cosa no, però votar no parem

    ResponElimina
  4. Tant de bo poguéssim votar més sovint més enllà de les municipals, autonòmiques o generals...

    ResponElimina