"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 24 d’agost del 2017

#BuenoPuesMoltBéPuesAdiós.





























Aquests dies després de l'atemptat de Barcelona, indigna llegir alguns titulars, notícies i comentaris de la premsa i mitjans diversos espanyolistes. El seu antiïndependentisme els porta a manipular, tergiversar i fer demagògia al voltant de l'atemptat, dels seus responsables i dels responsables indirectes. I s'indignen i vomiten odi pel fet que les autoritats catalanes es dirigeixin als catalans i a la resta del món primerament, que no única, en català. On s'és vist que a un país utilitzin la seva llengua coneixent el castellà que és la llengua de l'imperi?

Mai m'ha interessat gaire l'opinió i la informació dels mitjans espanyolistes, sempre tan sectaris i reaccionaris, però després del que he vist i llegit aquests dies, a més a més d'indiferència, uns quants d'aquests em provoquen fàstic i pena. Tanmateix, i com digué Miguel de Unamuno 110 anys enrere, estan aconseguint que cada dia hi hagi més independentistes a casa nostra. Gran feina.

3 comentaris:

  1. Són mitjans que falsegen les notícies, a favor del seu patriotisme caspós.

    ResponElimina
  2. A molta gent se li està caient la bena dels ulls, al mateix temps que molta altra gent s'està traient la careta. Ara només falta materialitzar-ho l'1 d'octubre.

    ResponElimina
  3. Quan temps sense saber de vosaltre... M'alegro que continueu amb ganes de "rajar", i de fer-ho a través del meu bloc.

    Salutacions.

    ResponElimina