"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 27 de novembre del 2017

Siusplau, VAR ja!!

Imatge congelada amb la pilota que ha superat totalment la ratlla de gol.





















Ahir al Barça li van robar dos punts en el seu desplaçament a Mestalla, degut a un nou error arbitral, al no concedir un gol en un xut de Messi on la pilota va entrar clarament abans que la rebutgés el porter valencianista. La passada temporada es produïa una acció idèntica, si cap més clara i tot, al camp del Betis, i aleshores l'arbitre tampoc va concedir el gol. Tenint en compte la mínima diferència amb la què es va acabar decidint el campió de lliga, aquella acció li va sortir caríssima al Barça. Esperem que enguany no es torni a repetir la història i que d'aquí a final de temporada no ens haguem de recordar del gol no concedit ahir.

És urgent l'ús de les noves tecnologies per esmenar aquestes errades arbitrals que poden decidir campionats. El vídeo arbitratge (VAR) és una bona solució, al meu parer, i ja s'aplica en altres campionats. Que no triguin gaire més a implantar-lo, per déu.

2 comentaris:

  1. Algú deia que el 155 també ha arribat al futbol... O que ja hi era!

    ResponElimina
  2. A banda d'ajudar a decidir situacions així, potser els jugadors s'ho pensaran dos cops a l'hora de fer algunes animalades que fan pensant-se que ningú els mira. Suposo que no està pensat per a això, però estaria bé.

    ResponElimina