"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 23 de desembre del 2017

Que no pari la festa!

Foto de la plantilla al vestidor al final del partit (Font: El Mundo Deportivo).





















Si el passat dijous les forces independentistes guanyaven les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel govern espanyol i deixaven amb un pam de nas a tot el fatxerio espanyolista convençut de la victòria de les forces unionistes, avui, per acabar-ho d'arrodonir, el Barça ha aconseguit fer-los enfadar una mica més assaltant per tercera vegada consecutiva en lliga l'estadi de l'etern rival, el Reial Madrid (0-3) amb gols de Suárez, Messi i Aleix Vidal.

Suposo que per a Rajoy i els seus no haurà estat un bon final de setmana... Que es fotin!

5 comentaris:

  1. El millor de la foto és en Vidal, imitant al Cristiano a la seva pròpia casa. I ja parlant en termes futbolístics només, i deixant la resta fora per un cop, jornada rodona en la que perden els tres perseguidors immediats i el Barça es posa a 9 punts del segon. Llàstima de la derrota del Girona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, una llàstima lo del Girona.
      Amb una mica de sort ens podem proclamar campions al partit de la segona volta amb el Madrid a casa... haha seria maco, eh?!

      Elimina
    2. Si tot continua així, que seria difícil, perquè tard o d'hora vindrà la davallada típica, ens podríem proclamar campions molt abans que el Madrid vingui, i exigir, llavors sí, que ens facin el passadís, hahaha.

      Elimina
  2. Vols dir que aquests tres gols algun jutge no ens els farà pagar cars?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que ahir el Rajoy ja estava fent les trucades pertinents...

      Elimina